Get a Sweet Life!

Meet Sweet Life by Sparkling Jewels… Sensatie, kleur én geur. De sub-collectie van het luxe sieradenmerk Sparkling Jewels is een en al zoetigheid en prikkelt al je zintuigen! Een inspirerende collectie van ice creams, lolly pops en candies waarbij je deze kunt mixen met verschillende edelstenen en geurbolletjes.

Snoeperige tinten en vrolijke designs als ijsjes, lolly’s en snoepjes, overal ter wereld zie je ze terugkomen. Iedereen is dol op zoet! De collectie bestaat uit 3 verschillende pendanten en zijn beschikbaar in de kleuren zilver, goud en rosé goud. Alle pendanten zijn verwisselbaar. De hangers kunnen makkelijk geopend worden om ze zo te mixen en matchen. Daarnaast kun je ze nu ook zelfs layeren door te kiezen uit verschillende kettinglengtes.

 
Sweet_Life_campaign_004.jpg

Natuurlijke edelstenen en zoete geuren

Net zoals bij de grote zus Sparkling Jewels, kun je ook bij de pendanten van Sweet Life je eigen edelsteen kiezen. Edelstenen zijn niet zomaar stenen het zijn echte wondertjes uit de aarde. Het kan wel duizenden jaren duren totdat de intens diepe kleuren van deze prachtige stenen zichtbaar worden. Dit seizoen kun je kiezen uit vijf verschillende edelstenen. De roodachtige Cherry Quartz, de pastelgroene Amazoniet, de warm Gele Calciet, de hemelsblauwe Opaliet en de roze wolkerige Rose Quartz. Elke edelsteen heeft haar eigen charmes, sommige vertellen een bijzonder verhaal of zouden speciale krachten bevatten anderen zouden in de geschiedenis verschillende rollen hebben gespeeld in grote mythen en legendes. Eén ding hebben ze allen gemeen: ze delen allemaal dezelfde schoonheid.

Naast de kleurrijke edelstenen zijn er zelfs 5 unieke Sweet Life geurparels als variant op de edelstenen. De heerlijke alledaagse geuren als vanille, munt, coffee, lavendel en aardbei hebben de eigenschap je intens gelukkig te maken! Geluk creëren was nog nooit zo gemakkelijk. Zo voelen we ons door de geur van vanille gekoesterd en positief. Lavendel en munt zorgen ervoor dat je als persoon opgewekter wordt en je kalmerend voelt. En, wie houdt nou niet van de fijne koffiegeur en van zoete aardbeien? De collectie van Sweet Life bestaat uit echte statement kettinkjes die zeker niet kunnen ontbreken in je sieradencollectie.

 

Store Locator