LAAT IDEEËN TOT LEVEN KOMEN

Essence biedt Original Equipment Manufacturing (OEM) en Original Design Manufacturing (ODM) diensten op maat voor de accessoire- en sieraden industrie. Productiediensten (design & productie) onder Nederlands management.

Met verschillende productielijnen kunnen we uw ideeën driedimensionale tot leven brengen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

jewelry_accessories.jpg

Jewelry & Accessories.

Fashion-sieraden en accessoires: wij helpen u op het gebied van creatief ontwerp en ontwikkeling tot aan de efficiënte productie en het zetten van zirkonia in alle gradaties, strass, parel en natuurlijke (half)edelstenen in eco-vriendelijke legeringen als messing, koper, 925 zilver en verguld zilver.

Wij werken uitsluitend met de nieuwste technische vereisten: van 3D-design software speciaal ontwikkeld voor sieraden en accessoires, en met CAD CAM 3D wax printers met een breed spectrum van de nieuwste toepassingen.

private_label.jpg

Private Label.

Private Label productie is één van onze specialiteiten. Onze klanten krijgen een afgewerkt product welke de schoonheid en kwaliteit ver overtreft van voorhanden zijnde standaard collecties. Een uniek product met ‘personal touch’ is waar wij naar streven.

Naast de productie voor ontwerpers en sieraden professionals, kunt u tevens bij ons aankloppen voor bulk orders van elke grootte en materiaalsoort.

Als u interesse heeft in het uitbesteden van de productie van uw bestaande collectie, of u heeft een speciaal verzoek voor een Private Label neem dan contact met ons op.

cad_design.jpg

CAD - Design.

Neem contact met ons op als u aan de slag wilt gaan met uw idee in een CAD Design. We zullen samen met u het perfecte ontwerp en product creëren voor uw goedkeuring.

Heeft u al een CAD Design en wilt beginnen met het produceren? Stuur ons dan uw bestanden met de juiste instructies. Onze CAD Service accepteert STL en 3DM bestanden. De

Prototyping-methode en het materiaal om uw model te produceren hangt af van uw ontwerp en het doel.