Welkom in de wereld van Sparkling Jewels.

Edelstenen ontstaan niet zomaar. De mooiste en meest kleurrijke edelstenen ontstaan dieper in de aarde. De ruwe materialen worden uit mijnen ontgonnen, gesneden en geslepen tot schitterende gefacceteerde en rond gepolijste edelstenen. Het vormen van edelstenen is een magnifiek wonder. Het kan wel duizenden jaren duren totdat de intens diepe kleuren van deze prachtige stenen zichtbaar worden. Sinds het begin van Sparkling Jewels zijn edelstenen de seizoensgebonden kracht van ons label en vormen dus de basis van de hele Sparkling Jewels collectie. Edelstenen hebben door de geschiedenis heen verschillende rollen gespeeld in mythen en legendes. Sommige vertellen een bijzonder verhaal of zouden speciale krachten bevatten, een ding hebben ze allen gemeen: ze delen allemaal dezelfde schoonheid. Elke edelsteen is uniek met haar eigen kleur, geboortebetekenis en verhaal.

Elk seizoen staan twaalf edelstenen centraal binnen de collectie. Drie jaar geleden begon het allemaal met alleen hangers en kettingen. Elk seizoen is er een extra dimensie aan het verwisselbare edelsteen concept toegevoegd. Zo zijn naast de grote pendanten, de Regular Editions, nu ook de Minimal editions verkrijgbaar waarmee je kan layeren in verschillende lengtes. Bijpassend zijn de Bracelet en Earring editions ontworpen. Sparkling Jewels is er voor iedere vrouw, jong en oud, die graag haar persoonlijke stijl wil nastreven. Van trend tot klassiek, kleurrijk of minimalistisch, de sieraden zijn voor iedereen draagbaar. Het resultaat is een bijzondere en veelzijdige collectie sieraden, ontworpen met veel liefde en passie voor jou.

 
Set-07-model2.jpg

Sparkling Jewels Fall Winter 2018

Ieder seizoen streven we er met het team van Sparkling Jewels naar om de collectie en haar campagnes naar een hoger level te tillen. Ook dit jaar hebben vele brainstormsessies, research en seizoen ervoor gezorgd dat er weer een prachtige najaarscollectie is vormgegeven. Dit seizoen hebben we voor het eerst ons eigen magazine en brandmovie gelanceerd. Alle highlights van het creëren van de Fall Winter collectie komen hierin voorbij. Van het creatieve ontwerpproces in Zwolle tot de geweldige goudsmeden die werken in onze ateliers in Hong Kong en Bangkok, we nemen je mee op reis om het ware DNA achter Sparkling Jewels te ontdekken.

Een reis waarbij alle ambacht en facetten van het totale design en ontwikkelproces aan bod komen. De ambacht en passie die je vindt in ons edelsteenatelier in Hong Kong is bewonderenswaardig. Ruwe rotsblokken worden getransformeerd tot de meest bijzondere meesterwerkjes. Bangkok is dé plek waar de sieraden van Sparkling Jewels worden vervaardigd tot prachtige glanzende creolen, pendanten en colliers. Ambacht, passie en vakmanschap zorgen ervoor dat jij jouw mooiste momenten beleeft met de betekenisvolle sieraden van Sparkling Jewels.

 

Store Locator