Essence Collections
 
Essence_white.png
 
DSC08477.JPG
DSC08410.JPG

Private Label

Essence biedt Original Equipment Manufacturing (OEM) en Original Design Manufacturing (ODM) diensten op maat voor de accessoire- en sieraden industrie. Productiediensten (design & productie) onder Nederlands management.

Met verschillende productielijnen kunnen we uw ideeën driedimensionale tot leven brengen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

 
Sparkling Jewels white.png

Van bijzondere edelstenen tot het layeren met verschillende kettinkjes, Sparkling Jewels is er voor iedere vrouw, jong en oud, die graag haar persoonlijke stijl wil nastreven. Van trend tot klassiek, kleurrijk of minimalistisch, de sieraden zijn voor elke vrouw draagbaar.

Elk item wordt met veel liefde en passie ontworpen. Stel je eigen persoonlijke sieraad samen door te mixen en matchen met kleurrijke edelstenen, pendanten, armbanden of creolen. So are you ready to sparkle?

Set-05-model.jpg
Sweet_Life_campaign_low001.jpg
Sweetlife_pink.png

Sweet Life by Sparkling Jewels is sensatie, kleur én geur. De collectie is verassend en prikkelt al je zintuigen en bestaat uit verwisselbare pendanten in de vormen van ijsjes, snoepjes en lollipops. Naast de kleurrijke edelstenen zijn er 5 unieke Sweet Life geurparels waarmee je kan mixen & matchen om zo je persoonlijke sieraad samen te stellen. De heerlijke alledaagse geuren als vanille, munt, koffie, lavendel en aardbei hebben de eigenschap je intens gelukkig te maken! De collectie van Sweet Life zijn echte musthave kettinkjes waarbij je kan layeren en mixen naar je eigen stijl!

 
Hooked Concepts_white.png

Hooked staat symbool voor ieders eigen speciale ‘anker’ verhaal. Voor iedereen die een passie heeft of een speciale herinnering deelt. De momenten in het leven die echt belangrijk zijn. Vanuit deze mindset zijn wij op zoek gegaan naar accessoires en horloges met een verfijnde maar toch stoere touch. Elk Hooked design is van hoge kwaliteit en brengt de perfecte balans tussen tijdloos en trend.

hooked_concepts_leisteen_009.jpg