Het verhaal achter Hooked Concepts komt voort uit India. Wanneer eigenaar en designer Ton door India reisde, zag hij naast alle grote koppen over politiek, natuurrampen en terreur, één klein luchtig positief verhaaltje wat met veel liefde en passie was geschreven. Dit verhaaltje noemen ze in India ook wel “The Anchor story”. Hooked symboliseert je eigen ankerverhaal. Het gaat over de mooiste, geliefde en gepassioneerde dingen die wereld ons biedt. Vrienden, familie, gezondheid en geluk zijn belangrijk in ons leven. Het zijn juist deze personen die een speciaal plekje in je hart hebben veroverd en waar je de mooiste momenten mee beleefd. Iedereen heeft is “Hooked” op iets of iemand. Onze producten staan symbool voor ieders geluksmomentje in het leven.

 
HOOKED_campagne_01.jpeg

Onze design Philosophy.

Elk Hooked design is van hoge kwaliteit en brengt de perfecte balans tussen tijdloos en trend. Wij willen niet alleen prachtige accessoires maken, maar ook iets wat herinneringen zou ophalen. Geen minimalistisch ontwerp, maar mooie, elegante en toch stoere horloges en armbanden, die elke keer bij elkaar feilloos op elkaar aansluiten door de gedurfde kleurencombinaties en verwisselbare horlogestraps.

Onze horloges zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben allen een speciale Sapphire coated mineraalglas, die mooi combineert met de soepele leren en stalen mesh bandjes. Er zijn intotaal vier verschillende Hooked Concepts horloge collecties. Deze unisex horloges zijn verkrijgbaar met een 38MM horlogekast of een 45MM kast. Je kan hierbij kiezen uit vier verschillende kleuren: goud, zilver, roségoud en matzwart. Daarnaast heb je de Minimal & Master date klokjes. De unieke innovatieve Master date horloges hebben een speciale Japans uurwerk met een dag, datum en seconde indicator. Accessoires van Hooked brengen het beste in je look naar boven en maken elke outfit helemaal af. Kies je horloge en match daarbij je favoriete armband.

 

Store Locator